h

Nieuws van de afdeling

17 maart 2024

Luisteren in de buurt in Huizum

Foto: SP
Afgelopen zaterdag gingen vrijwilligers van de SP op buurtonderzoek in Huizum, om te horen waar wijkbewoners tegenaan lopen en waar ze zich zorgen om maken. Lees verder
24 februari 2024

Buurtonderzoek in Bilgaard

Foto: SP Leeuwarden

Afgelopen zaterdag trokken vrijwilligers van de SP weer Bilgaard in om in gesprek te gaan over wat er speelt en wat mensen van hun wijk en van de stad vinden. Wil je ook je mening laten horen? Mail naar leeuwarden@sp.nl.

Lees verder
14 februari 2024

Op stap met Jimmy Dijk in Leeuwarden

Foto: SP
Jimmy gaat op stap bij jou in de buurt. Hij is op zaterdag 17 februari in Eetcafé Spinoza in Leeuwarden. Daar wilt hij graag in gesprek met jou over je ideeën over hoe we de wereld kunnen veranderen. De eerste twee drankjes zijn van ons.

Jimmy staat vanaf 20:00 uur achter de tap. Vanaf 20:30 uur gaat hij in gesprek met alle aanwezigen. Iedereen onder de 28 jaar is welkom bij Eetcafé Spinoza, Eewal 50 8911 GT Leeuwarden.

Meld je nu aan

Lees verder
25 november 2023

SP-stemmers bedankt!

Foto: SP
Lees verder
13 november 2023

Campagnedag in Franeker

Foto: SP

Afgelopen zaterdag kleurde Franeker rood! Help je ook een handje mee in de campagne? Meld je nu aan als campagnevrijwilliger en doe mee in jouw buurt:

Ik doe mee!

Lees verder
27 oktober 2023

Meer zekerheid voor spoedeisende zorg in ziekenhuizen

Foto: SP

Een voorstel van de SP om meer zekerheid te bieden voor de spoedeisende hulp in ziekenhuiszorg werd door een meerderheid van de Tweede Kamer gesteund. De SP diende samen CDA, PvdA en PVV een voorstel hiervoor in. Vele acties van inwoners, zorgverleners en gemeenteraden voor het behoud van volwaardige ziekenhuizen heeft ertoe geleid dat meerdere politieke partijen de afbraak van ziekenhuiszorg nu willen stoppen. Volgens SP-kamerlid Jimmy Dijk heeft de inzet en het verzet van al deze mensen tot deze verandering en dit succes geleid.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier