h

Nieuws van de afdeling

23 juni 2024

SP Jongeren plaatsen bouwbord bij oud belastingkantoor Leeuwarden

Foto: SP
SP Jongeren Fryslân hebben zaterdag 22 juni een bouwbord geplaatst bij het oude belastingkantoor aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Dit gebouw, dat al sinds 2016 leegstaat, is in handen van het Rijksvastgoedbedrijf. De leden van de jongerenorganisatie van de Socialistische Partij willen met hun actie druk zetten op de verantwoordelijke overheidsorganen om het pand weer nuttig te maken als woonruimte.Lees verder
15 mei 2024

Europa-avond met Friese kandidaat in Dokkum

Foto: SP

Woensdagavond 22 mei organiseren we in Dokkum een openbare avond over de SP en Europa. We bespreken kort waar Europa nou eigenlijk over gaat en dan zal onze Friese kandidaat Thom Smit een aantal SP standpunten toelichten en vertellen wat de SP in het Europees Parlement hoopt te kunnen betekenen.

De avond wordt gehouden in Het Bolwerk te Dokkum (Oranjewal 28). Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar en we starten om 19.30 uur.

Lees verder
17 maart 2024

Luisteren in de buurt in Huizum

Foto: SP
Afgelopen zaterdag gingen vrijwilligers van de SP op buurtonderzoek in Huizum, om te horen waar wijkbewoners tegenaan lopen en waar ze zich zorgen om maken. Lees verder
24 februari 2024

Buurtonderzoek in Bilgaard

Foto: SP Leeuwarden

Afgelopen zaterdag trokken vrijwilligers van de SP weer Bilgaard in om in gesprek te gaan over wat er speelt en wat mensen van hun wijk en van de stad vinden. Wil je ook je mening laten horen? Mail naar leeuwarden@sp.nl.

Lees verder
14 februari 2024

Op stap met Jimmy Dijk in Leeuwarden

Foto: SP
Jimmy gaat op stap bij jou in de buurt. Hij is op zaterdag 17 februari in Eetcafé Spinoza in Leeuwarden. Daar wilt hij graag in gesprek met jou over je ideeën over hoe we de wereld kunnen veranderen. De eerste twee drankjes zijn van ons.

Jimmy staat vanaf 20:00 uur achter de tap. Vanaf 20:30 uur gaat hij in gesprek met alle aanwezigen. Iedereen onder de 28 jaar is welkom bij Eetcafé Spinoza, Eewal 50 8911 GT Leeuwarden.

Meld je nu aan

Lees verder
25 november 2023

SP-stemmers bedankt!

Foto: SP
Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier