h

wmo vervoer

9 januari 2017

wmo vervoer

Onlangs hebben we van een lid het bizarre nieuws vernomen, dat de gemeente een instaptarief heeft ingevoerd.Als SP vinden wij dit wederom een extra boete op het ziek zijn en hebben we vanuit de afdeling ook contact gehad met Renske Leijten. We komen graag in contact met mensen die tegen het instaptarief van maar liefst 1 euro per rit zijn, zodat we gezamelijk een actie op gang kunnen zetten tegen dit plan. Wil je meewerken aan de actie en/of je onvrede uiten, stuur dan een mail naar leeuwarden@sp.nl , neem contact op met onze hulpdienst of plaats een reactie hieronder.

Reacties

Ook ik betaal, per 1 januari 2017, het instaptarief van 1 euro per rit. Om boodschappen te doen in het winkelcentrum, was ik in 2016 0,50 euro kwijt en nu 2,50 euro , door het hanteren van het beruchte instaptarief.

Ik vind het schandalig,ziek zijn is al een straf,maar we worden steeds meer de dube. ik ben er echt op tegen,en er zijn meerdere mer mij.

Reactie toevoegen

U bent hier