h

SP in gesprek met bewoners Wielenpolle

23 december 2017

SP in gesprek met bewoners Wielenpolle

Foto: SP

De SP afdeling Leeuwarden was afgelopen vrijdag met 12 actieve leden te vinden in de Wielepolle. De SP’ers gingen in gesprek met de bewoners en vroegen waar men trots op is, wat er veranderd is en wat er beter moet en kan in buurt. Uit de gesprekken kwam duidelijk naar voren dat er onder de bewoners een sterke sociale samenhang en trots bestaat. Ook bestaan er een aantal problemen waarvoor oplossingen moeten komen. Zo kent de buurt veel armoede, wordt er te hard gereden en ontbreken speelplekken voor kinderen. 

 

De gemeenschap en de sociale samenhang blijft sterk en daar zijn bewoners ook trots op. Veel Bewoners spraken over “Samen zijn wij één” en “Wij helpen elkaar en kijken naar elkaar om”. De SP gaat de komende weken samen met de bewoners proberen problemen aan te pakken en op te lossen. Omdat de meeste bewoners willen dat er iets gedaan wordt aan te hard rijden en een gebrek aan speelplekken, wil de SP als eerste deze twee problemen aanpakken.

Reactie toevoegen

U bent hier