h

SP Jongeren in actie bij het mbo

24 januari 2023

SP Jongeren in actie bij het mbo

Foto: SP

De SP Jongeren gaan in het hele land in gesprek met mbo-studenten. Afgelopen week stonden ze bij Friesland College om in gesprek te gaan met MBO-studenten. Ook zij worden hard geraakt door de prijsverhogingen. Steeds zijn ze de vergeten groep. Daarom willen we horen wat jij vindt! Ga naar mboactie.nl.

SP Jongeren hoort steeds vaker van mbo-studenten dat ze zich niet gehoord voelen. En terecht. De werkende klasse werkt het hardst, maar krijgt het minst. Dat moet andersom. Daarom zijn we een campagne gestart waarmee we de komende tijd bij mbo-studenten hun verhalen gaan ophalen. Waar maken mbo's ers zich nu het meest zorgen om? Wat speelt er op het werk, op school en in je vrije tijd? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

U bent hier